Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Saved by Tom Kaulitz » Saved by Tom Kaulitz (deel 5 - laatste)

Saved by Tom Kaulitz

21 juni 2009 - 21:02

1219

6

533



Saved by Tom Kaulitz (deel 5 - laatste)

Dit is het laaste deeltje. ^^ (beetje 16+ xD)

Bedankt voor de reacties, dat is echt héél lief en fijn om te lezen
@ MariTom: Bedankt voor al je reacties
@ KaulitzFreak: sorry dat dit het laaste deel is^^ maar enjoy it :p,, bedankt voor je reacties
@ XAngelGiirlX: als ik ga verder schrijven, ga ik dit verpesten denk ik ö, maar ik ben bezig aan een nieuw verhaaltje dus.. :p,, bedankt voor je reactie
@ Eliros: bedankt voor je reactie

*Even reclame*
Nieuwe verhaaltjes in aantocht
- I will write you a lovestory (mss krijgt het nog een andere titel)
- She is my bodyguard.. (krijgt mss ook nog een andere titel)



Na het eten gaan we wat tv kijken. Er is niks boeiend op tv en we beslissen om een film te kijken.
Uiteindelijk kijken we The Forgotten, een thriller/horror. Ik ben niet echt een fan van thrillers, ik kan daar gewoon niet zo goed tegen. Geef mij maar een komedie ofzo. Maar voor een keer vind ik dat niet erg en zeker niet als ik hier zo samen met Tom onder een dekentje zit. Lekker gezellig. Bill ligt languit op een andere zetel.
Bah, de film is nog maar net begonnen en ik krijg al rillingen. Heel subtiel schuif ik dichter naar Tom toe. Ik zie dat hij doet alsof hij het niet merkt, maar hij heeft toch een grijns op zijn gezicht.
Wat doet die daar? Of staat die daar altijd?

-Tom-
Eva schuift heel subtiel naar mij toe.
Heeft ze dan nu al schrik? Ik probeer te doen alsof ik het niet merk, maar natuurlijk is het alweer van mijn gezicht af te lezen. Nu zit ze zo, dat onze armen en benen elkaar nét raken. Ineens is er een eng stuk en ik zie Eva hard schrikken. Ze zet haar nagels in mijn been, het doet even pijn, maar dat interesseert mij niet. Die hand op mijn been, heerlijk. Zonder dat ze het door heeft, geilt ze mij op. De film is al een tijdje bezig en ineens voel ik haar hoofd op mijn schouder. Ik glimlach en leg mijn arm voorzichtig om haar schouders. Ik streel zachtjes haar schouder en ik voel dat ze glimlacht. Zachtjes laat ik mijn hand zakken, naar beneden, richting de rand van haar T-shirt. Ze protesteert niet, dat is dus een goed teken. Zachtjes streel ik het stukje blote huid. Dan ga ik met mijn hand onder haar T-shirt en daar laat ik hem liggen, ik wil niet te ver gaan. Lekker warm is het daar.

-Eva-
Tom zit met één hand onder mijn T-shirt en dan stopt hij ineens. Van mij mag hij gerust verder gaan, hij heeft me nu toch al ongelofelijk geil gekregen. Ik ben nu eenmaal heel snel geil.
‘Ga verder.’ Fluister ik zachtjes in zijn oor. Hij grijnst breed, dat is natuurlijk wat hij wou. Zijn hand begint opnieuw te bewegen. Zachtjes, alsof ik elk moment kan breken, streelt hij mijn buik. Héél traag gaat hij naar boven. Ik zou nu zo kunnen kreunen, maar ik ga mij inhouden, Bill zit hier ook nog hé. We letten allebei niet meer op de film, alleen Bill kijkt nog geboeid. Tom is bezig met mij te strelen en ik geniet. Ik plaats een zacht kusje in zijn nek. Hij gromt zachtjes. Gevoelig plekje?

Geheel onverwachts drukt hij ineens zijn lippen op de mijne. Ik schrik even, maar al snel zoen ik vol overgave terug. Hij gaat met zijn tong over mijn lippen en ik open m’n mond. Onze tongen verstrengelen zich en terwijl hij nog steeds m’n buik en ondertussen ook mijn borsten streelt.
Hij zoent geweldig.
‘Hrhhem’ kucht Bill.
We schrikken allebei, even vergeten dat hij hier ook nog zat.
‘De film is gedaan.’ Zegt hij heel droog.
Ik schiet in de lach. En Tom grinnikt.
‘Doe maar rustig verder, ik ga slapen, slaapwel en braaf zijn.’ Ratelt hij.
‘Slaapwel’ zeg ik nog en dan is Bill naar boven.

Glunderend kijk ik Tom aan en hij kust me ruw. Ik grijns en ga op zijn schoot zitten, met m’n gezicht naar hem toe en een been aan elke kant. Subtiel duw ik hem achterover en hij laat me gewoon doen. We zoenen hevig verder, terwijl hij mij steeds ruwer streelt.
Ik hou wel van ruw.
Ik voel dat Tom al opgewonden is en pest hem nog wat. Ik geef kleine kusjes en likjes in zijn nek. Duidelijk een gevoelig plekje, want Tom gromt zacht.
Dan duwt hij m’n T-shirt omhoog en kijkt me even aan met een blik van ‘mag ik?’
Ik grijns enkel en trek, nog voor hij iets kan doen, zijn T-shirt over zijn hoofd. Tom grijnst breed.
Hij trekt ook mijn T-shirt uit en als snel volgt mijn broek.
Ineens hoor ik voetstappen op de gang en dan gaat plots de deur open.

‘Ow, sorry ik wou even wat komen drinken.’ Zegt Bill.
Tom grinnikt: ‘Kom Eva, we gaan naar boven.’
Een beetje beschaamt raap ik m’n T-shirt en broek op en volg Tom naar boven. Ik voel Bills ogen in m’n rug branden.
Als we boven zijn, grinnikt Tom: ‘Mijn broertje komt ook altijd op de meeste gepaste momenten binnen.’
Ik grijns. Tom komt naar me toe en kust me op m’n lippen. Rustig duwt hij me vooruit, tot ik het bed tegen mijn knieën voel en dan geeft hij me nog een klein duwtje. Gewillig laat ik me languit op het bed vallen. Tom komt ter hoogte van mijn heupen zitten, met één been aan elke kant van mij.
Hij zoent me passioneel. Ik probeer mee te doen, maar de beelden van gisteren flitsen ineens weer door mijn hoofd. Tom zit juist op dezelfde manier op mij als hij toen…
Ik wil dit niet verpesten en duw hem daarom speels van me af en ga boven op hem zitten.

-Tom-
Ik zie hoe ze me moeilijk aankijkt en me dan van haar afduwt. Heb ik iets verkeerd gedaan? Ze gaat boven op me zitten en kijkt me glimlachend aan. Ineens snap ik het.
‘Sorry’ fluister ik in haar oor en bijt dan zachtjes in haar oor.
Ze glimlacht lief. Eva begint me passioneel te zoenen en ik doe mee alsof er niks gebeurd is.
Ze maakt m’n broek los en al snel ligt die ergens in de kamer. Ik ga met m’n handen naar het slotje van haar BH en maak het open. Ik geef een kusje op elke tepel en kneed dan zacht haar borsten.
Dan laat ik mijn handen afzakken naar haar slipje en doe het uit.
Ik ga met m’n vingers over haar clitoris en ik zie haar rillen. Zou ze ook zo geil zijn als ik? Ik voel m’n lid kloppen, die boxer moet dringend uit.

-Eva-
Tom heeft nog iets aan, daar ga ik eens even verandering in brengen! Ik neem de elastiek vast en Tom kijkt me hoopvol aan. Om hem te pesten laat ik de elastiek even terug schieten om daarna in één ruk zijn boxer uit te trekken. Ik zie hem naar adem happen. Grijnzend streel ik met mijn vingers het topje van z’n eikel, die al nat is van het voorvocht.
‘Fuck me.’ fluister ik geil in zijn oor. Dat laat hij zich geen twee keer zeggen. Nog geen 5 seconden later voel ik hem bij me binnenglijden. Ik hap naar adem. Heerlijk.

Maybe I will call it, Saved by Tom Kaulitz.


Reacties:

1 2

Juliette
Juliette zei op 24 okt 2009 - 10:24:
HahaxP
Leuk verhaal


hilfxmir
hilfxmir zei op 28 juni 2009 - 20:35:
het zelfde als de vorige: haat aan dat woord, maar een geweldig verhaal


AnotherZero
AnotherZero zei op 28 juni 2009 - 12:40:
ik heb zoooo'n hekel aan het woord geil
maar bon
ik vnd het een mooi verhaal.


MariTom
MariTom zei op 22 juni 2009 - 14:11:
Whahah x'D

Het gezicht vn Bill als hij iets later binnen was gekomen XD

Echt, ik vond dit verhaal geweldig! Jammer dat je er niet mee doorgaat =(


KaulitzFreak
KaulitzFreak zei op 22 juni 2009 - 12:56:
ooh, verhaal was geweldig!!!

(en bill ook!! )

jammer dat het gedaan is!!!